0325-781 00 info@latnet.se

Bli volontär

Vill du bli volontär?

Har du tid över och vill engagera dig för en bättre värld? Vi söker volontärer som kan hjälpa till praktiskt i våra butiker.

Arbetet kan handla om allt från att sortera inlämnade varor till att skylta eller tjänstgöra i kassa eller café. Vi utgår givetvis från dina intressen.

Som volontär bestämmer du själv när och hur mycket du ska arbeta, vi kommer tillsammans överens om dina arbetstider. För mer information/anmälan om volontärarbete, kontakta aktuell butik eller skicka ett mejl till Jörgen Hansson

E-post: jorhan1969@gmail.com

 

 

 

Vad gör en volontär?

Gillar du saker med sladd?

Har du ett stort intresse för elektronik och/ eller ett sinne för ordning och reda? Vi behöver hjälp med allt från sortering till prissättning, rengöring och exponering av vår elektronik.

Älskar du ett trevligt bemötande?

Vi vill alltid ge våra kunder en extra förnämlig service. Som kassabiträde hjälper du till med att ta betalt, slå in varor och rådgöra med köparen. Med ett stort intresse av att ge god service och att sälja är det här du hör hemma.
Vi vill att du har möjlighet att hjälpa till minst en dag i månaden.

Har du en välklädd sida?

Vi behöver hjälp med allt från sortering till prissättning och exponering av våra kläder. Tillsammans med våra andra medarbetare hjälper du till att skapa en spännande och kreativ butiksmiljö samtidigt som du bidrar till en bättre värld! Om du älskar kläder och mode och har känsla för färg och form eller om du bara tycker om att organisera och sortera är du den vi vill ha.

Gillar du att hugga i bland lådor och möbler?

Det lämnas in fantastiskt mycket saker till oss. Därför behöver vi hjälp med att sortera och organisera bland vårt varuinflöde, samt hjälp på vår möbelavdelning, med att montera, möblera och hålla ordning. Om du har ett sinne för ordning och reda och ett glatt humör är du perfekt för oss!

Gillar du rullande service?

Till vår transport behöver vi hjälp av dig som vill ge en ypperlig service till våra kunder och gåvogivare. Att hjälpa till med hämtningar och lämningar av varor och möbler är din melodi! På många sätt är du vårt ansikte utåt därför värdesätter vi att transporten ger en god och hög service på alla plan. En förmåga att kunna logistera och navigera tillsammans med en stark rygg som orkar många lyft gör att du är mer än rätt för uppdraget!

Jobba när du vill!

Som volontär bestämmer Du själv när och hur mycket Du ska arbeta, vi i butiken kommer tillsammans överens om Dina arbetstider! Låter det intressant?

Kontakta Bodil Svanberg 
Tel: 0301-321 08, 070-535 46 56
bodil.svanberg(a)latnet.se

Mötesplats

Vår verksamhet handlar inte bara om pengar till bistånd. Syftet med butikerna är också att erbjuda människor som lever i olika former av utsatthet en gemenskap, arbetsträning och praktik för att hitta vägar till personlig utveckling.

Ett annat mål är att genom återanvändning av varor bidra till en miljömässigt hållbar utveckling.